Yläkoululainen, ilmoittaudu mukaan Tiedemuseon hissakerhoon!

Jyväskylän yliopiston tiedemuseolla kerhoillaan keväällä 2021 yläkouluikäisille nuorille suunnatun hissakerhon merkeissä. Kerho on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille. Kerhossa pohditaan menneisyyttä ja sen ilmiöitä perehtymällä historiantutkimuksen kiemuroihin, tutustumalla mielenkiintoisiin lähdeaineistoihin ja tutkimuksiin sekä ihan vain yhdessä pähkäilemällä. Lisäksi tehdään retkiä lähialueen historiallisiin kohteisiin ja museoihin.

Kerhon tarkemman ohjelman suunnittelussa huomioidaan kerholaisten toiveet ja mielenkiinnon kohteet. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin ja ensimmäinen tapaaminen on 13.1.2021, kello 16.00–17.00. Tapaaminen pidetään Jyväskylän yliopiston tiedemuseon Näyttelykeskus Soihdun tiloissa (Seminaarinmäki, S-rakennus).

Kerhon järjestelyissä toimitaan hallitsevien koronarajoitusten puitteissa ja noudatetaan turvavälejä ja hyvää hygieniaa. Tilanteen niin vaatiessa voidaan kerhoa järjestää etänä.

Tervetuloa kerhoilemaan!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa: Koulutustarjonta — Jyväskylän kesäyliopisto (jyu.fi)

Ilmoittautuminen on voimassa 10.1.2020 saakka. Hissakerhoon mahtuu mukaan 10 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voit kertoa jo ilmoittautumisen yhteydessä, minkälaiset aiheet sinua kiinnostavat ja mihin haluaisit erityisesti perehtyä kerhon aikana. Lisätietoja kerhosta voi kysyä myös sen vetäjältä, väitöskirjatutkija Karoliina Puraselta: karoliina.n.puranen[at]jyu.fi.

Hissakerhoa järjestävät yhteistyössä JYUniorit (Tiedemuseo ja kesäyliopisto) ja Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura ry, joka rahoittaa kerhon toimintaa.