Tervetuloa Tiedemuseoon ryhmän kanssa!

Järjestämme ryhmille opastettuja kierroksia ja ohjattuja opintokäyntejä Luontomuseossa ja Näyttelykeskus Soihdussa sekä kampuskierroksia yliopiston kampusalueella ja kampusympäristössä.

Opastukset ja ohjatut käynnit varataan aina etukäteen. Toteutamme erilaisia teemaopastuksia ja -opintokäyntejä ryhmän toiveiden mukaan. Opastettavan ryhmän enimmäiskoko on 25 henkilöä / opas. Luontomuseoon mahtuu kaksi opastettavaa ryhmää kerrallaan.

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi Luontomuseossa ja Näyttelykeskus Soihdussa on toistaiseksi erikoisjärjestelyjä ja rajoituksia ryhmävierailuihin, opastuksiin ja omatoimitehtävien käyttöön. Lisätietoja ajankohtaisesta tilanteesta saat museon henkilökunnalta.

Toistaiseksi otamme näyttelytiloihin kerrallaan enintään 10 asiakasta. Opastuksia emme voi valitettavasti järjestää toistaiseksi, ja omatoimitehtävien materiaalit ovat poissa käytöstä. Tervetuloa kuitenkin omatoimiselle museokierrokselle!

Hinnat: Opastukset ja ohjatut opintokäynnit ovat Luontomuseossa maksuttomia arkisin klo 8-16 Jyväskylän koulu- ja päiväkotiryhmille. Muille ryhmille Luontomuseon opastusmaksu on 46 euroa /opas arkisin klo 8-16. Iltaisin ja viikonloppuisin Luontomuseon opastusmaksu on 60 euroa / opas. Näyttelykeskus Soihdun opastusmaksu on 60 euroa / opas.