Tervetuloa Tiedemuseoon ryhmässä, porukalla, koulun tai päiväkodin kanssa

Järjestämme ryhmille opastettuja kierroksia ja ohjattuja opintokäyntejä Luontomuseossa, Näyttelykeskus Soihdussa sekä kampuskierroksina yliopiston kampusalueella ja kampusympäristössä.

Opastukset ja ohjatut käynnit varataan aina etukäteen. Toteutamme erilaisia teemaopastuksia ja -opintokäyntejä ryhmän toiveiden mukaan. Opastettavan ryhmän enimmäiskoko on 25 henkilöä / opas. Luontomuseoon mahtuu kaksi opastettavaa ryhmää kerrallaan.

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi Luontomuseossa on toistaiseksi erikoisjärjestelyjä ja rajoituksia ryhmävierailuihin, opastuksiin ja omatoimitehtävien käyttöön. Lisätietoja ajankohtaisesta tilanteesta saat museon henkilökunnalta.

Koronavirustilanteesta johtuen loppuvuoden 2020 ajan museoihimme pääsee vain 10 henkilöä kerrallaan kiertelemään näyttelytiloihin. Opastuksia emme voi valitettavasti järjestää loppuvuoden aikana. Tervetuloa kuitenkin omatoimiselle kierrokselle!

Hinnat: Opastukset ja ohjatut opintokäynnit ovat Luontomuseossa maksuttomia arkisin klo 8-16 Jyväskylän koulu- ja päiväkotiryhmille. Muille ryhmille Luontomuseon opastusmaksu on 46 euroa /opas arkisin klo 8-16. Iltaisin ja viikonloppuisin Luontomuseon opastusmaksu on 60 euroa / opas. Näyttelykeskus Soihdun opastusmaksu on 60 euroa / opas.