Koulut ja päiväkodit

Tervetuloa oppimaan Luontomuseoon!

Omatoiminen vierailu Luontomuseossa ryhmän kanssa

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi omatoimisten näyttelytehtävien lainattavat materiaalit ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Otamme näyttelytiloihin toistaiseksi enintään 10 asiakasta kerrallaan. Lisätietoja löydät nettisivujemme etusivulta ja museon henkilökunnalta.

Varaathan vierailuajan ryhmällesi etukäteen, vaikka tulisittekin tutustumaan Luontomuseoon omatoimisesti. Voit varata ajan ryhmäsi vierailulle myös arkiaamulle tai maanantaille, jolloin museo on muulta yleisöltä suljettu.

Voit monipuolistaa ryhmäsi omatoimista museovierailua Luontomuseon oppimispakettien ja tehtävien avulla. 

 

 Opastukset ja ohjatut opintokäynnit

Huom! Emme valitettavasti järjestä opastuksia toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Tervetuloa omatoimiselle museovierailulle! Otamme näyttelytiloihin toistaiseksi enintään 10 asiakasta kerrallaan.

Opastukset ja ohjatut opintokäynnit varataan aina etukäteen. Opas voi esitellä ryhmälle Luontomuseon näyttelyt opastetulla kierroksella tai ohjata ryhmää toiminnallisten näyttelytehtävien tekemisessä. Toteutamme erilaisia teemaopastuksia ja -opintokäyntejä ryhmän toiveiden mukaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan teidän ryhmällenne sopiva opintokäynti Luontomuseoon!

Opastettavan ryhmän enimmäiskoko on 25 henkilöä / opas, päiväkotiryhmillä 15 lasta /opas. Luontomuseoon mahtuu kaksi opastettavaa ryhmää kerrallaan. Opastukset sopivat 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Opastukset ja ohjatut opintokäynnit ovat maksuttomia arkisin klo 8-16 Jyväskylän koulu- ja päiväkotiryhmille. Muille ryhmille opastusmaksu on 46 euroa / opas arkisin klo 8-16. Iltaisin ja viikonloppuisin opastusmaksu on 60 euroa / opas. 

1. luokkien opintokäynnit Luontomuseoon - Kulttuuriopetussuunnitelma Kompassi

Jyväskylän kaupungin koulujen 1. luokat tekevät lukuvuoden aikana 2 tunnin mittaisen ohjatun opintokäynnin Luontomuseoon. Opintokäynti kuuluu Jyväskylän kulttuuriopetussuunnitelma Kompassiin.

Lisätietoja löydät Kompassin nettisivuilta.