Tervetuloa Tiedemuseoon ryhmän kanssa!

Järjestämme ryhmille opastettuja kierroksia ja ohjattuja opintokäyntejä Luontomuseossa ja Näyttelykeskus Soihdussa sekä kampuskierroksia yliopiston kampusalueella ja kampusympäristössä.

Opastukset ja ohjatut käynnit varataan aina etukäteen. Toteutamme erilaisia teemaopastuksia ja -opintokäyntejä ryhmän toiveiden mukaan. Opastettavan ryhmän enimmäiskoko on 25 henkilöä / opas. Luontomuseoon mahtuu kaksi opastettavaa ryhmää kerrallaan.

HUOM! Toistaiseksi otamme näyttelytiloihin kerrallaan enintään 20 asiakasta. Opastuksia emme voi valitettavasti järjestää toistaiseksi, ja omatoimitehtävien lainattavat materiaalit ovat poissa käytöstä. Tervetuloa kuitenkin omatoimiselle museokierrokselle! Lisätietoja saat museon henkilökunnalta.

Hinnat: Opastukset ja ohjatut opintokäynnit ovat Luontomuseossa maksuttomia arkisin klo 8-16 Jyväskylän koulu- ja päiväkotiryhmille. Muille ryhmille Luontomuseon opastusmaksu on 46 euroa /opas arkisin klo 8-16. Iltaisin ja viikonloppuisin Luontomuseon opastusmaksu on 60 euroa / opas. Näyttelykeskus Soihdun opastusmaksu on 60 euroa / opas.